M. Sarri po pirmosios nesėkmės: "Žaidimas buvo katastrofiškas"

Maurizio Sarri savo auklėtinių pasirodymu šį sezoną dar taip nebuvo nusivylęs – Londono "Chelsea" patyrė pirmąją nesėkmę šiame Anglijos "Premier" lygos sezone.

Pirmajame kėlinyje visiškai dominavęs Londono "Tottenham" klubas rezultatu 3:1 įtikinamai nugalėjo "mėlynuosius". M. Sarri teigimu, komanda sužaidė žemiau ribų.

Paklaustas, ar komandai trūko efektyvaus žaidimo gynyboje, strategas atsakė: "Tai akivaizdu. Žinojau, kad komandoje yra daug problemų ir šiandien jos buvo išryškintos. Tikiuosi, kad pirmiausia jas bus pamatę patys žaidėjai, nes aš jau praėjusį savaitę jiems pasakiau, kad mes turime didelę problemą į tai, kaip pradedame rungtynes."

"Kūrybine prasme šiandien viskas buvo kitaip, nes po 15 minučių mes jau atsilikinėjome 0:2. Tai buvo pirmoji problema, tačiau ne vienintelė, kurią aš pamačiau. Man atrodė, kad mes nebuvome pasirengę žaisti, ypač pirmąsias 20 minučių, žiūrint į fizinį, psichologinį, techninį ir taktinį pasiruošimą. Mums reikia įdėti dar daug darbo. Yra tiek daug neišspręstų problemų.

Treniruotėse reikia įdėti daug darbo, tačiau problema yra ta, kad mes nebeturime tam laiko – mes turime žaisti kas tris dienas, kas yra ypatingai sunku norint patobulėti treniruotėse. Neturime pasirinkimo, todėl turime bandyti kažką iš to išgauti. Tai, kaip šiandien gynėmės, buvo visiška katastrofa.

Aš nekalbu tik apie gynybos liniją – atakuojantys žaidėjai visiškai nespaudė varžovų, saugai neatliko savo darbo gynyboje ir galiausiai viskas susidėjo į katastrofa gynyboje", – pasakojo M. Sarri.