M. Sarri pripažino, jog bijojo prarasti E. Hazardą

Londono „Chelsea“ ekipa buvo priversta parduoti Thibaut Cortouis, tačiau galėjo prarasti ir dar svarbesnį komandos žaidėją – Edeną Hazardą.

Belgas buvo aktyviai siejamas su išvykimu iš Anglijos sostinės, o „Chelsea“ strategas Maurizio Sarri pripažino, jog dėl to tikrai nerimavo.

„Žinoma, kad bijojau dėl šios problemos. Pirmą kartą, kai pakalbėjau su juo, aš buvau tikras, kad jis liks. Todėl nerimavau apie 20 dienų, ne daugiau.

„Chelsea“ yra vienas iš svarbiausių klubų Europoje. Ir manau, kad vienas svarbiausių klubų Europoje negali parduoti savo svarbių žaidėjų be galimybės juos pakeisti tokio pačio lygio futbolininku.

Hazardas yra vienas iš geriausių žaidėjų Europoje. Tiesa, jam reikia dirbti ties fizine jėga. Edenas gali dar patobulėti. Mes kalbame apie vieną svarbiausių žaidėjų Europoje, bet mano nuomone, jis dar gali patobulėti.

Jis gali būti numeris vienas. Tai priklauso nuo jo. Geriausi techniniai sugebėjimai, geriausias įvarčių mušėjas, bet manau, kad tai priklauso tik nuo jo. Nuo jo galvos“, - kalbėjo M. Sarri.