Madrido "Real" vasarą pasipildys "Man City" talentu

Jeigu iki šiol mažai kas žinojo apie Brahimą Diazą, ketvirtadienį įvykusioje Anglijos lygos taurės dvikovoje šis jaunas ispanas prisistatė visai futbolo bendruomenei.

19-metis futbolininkas kartu su Philu Fodenu yra laikomi talentingiausiais jaunaisiais žaidėjais visoje "Man City" organizacijoje. Visgi, kaip praneša dauguma šaltinių, B. Diazas užsibūti Mančesteryje neketina.

Jo kontraktas su "Man City" baigiasi artėjančią vasarą. "Marca" duomenimis, futbolininkas neturi planų susieti ateities su šia komanda, todėl vasara keis komandą.

Pasak pranešimų, B. Diazo kita karjeros stotelė jau greičiausiai yra žinoma ir jam pačiam - Madrido "Real". Teigiama, kad abi šalys jau kurį laiką kontaktuoja dėl galimybės pradėti bendradarbiavimą.

Neatmetama, kad derybos gali įvykti ir jau šį sausį, "Man City" komandai gaunant simbolišką sumą už jį.

B. Diazas rungtyniaujantis, krašto puolėjo ir saugo pozicijose, prie "Man City" prisijungė 2013 metais. Iki tol jis plušėjo "Malaga" akademijoje.

<iframe width="500" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ZLLrpN_v3kA" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>