"Milan" fanų džiaugsmas: klubas atsisveikino su M. Mirabelli, kurį pakeitė Leonardo

"Milan" sirgaliai gali atkimšti šampano butelį - klubas atsisveikino su ne itin gerai vertinamu Massimiliano Mirabelli ir pasiekė susitarimą su Leonardo dėl grįžimo į komandą.

M. Mirabelli nuo praėjusios vasaros užėmė sporto direktoriaus pareigas, tačiau jo sprendimai sukėlė daug abejonių ir netrukus italas užsitraukė daugumos "rossoneri" gerbėjų neapykantą.

Priešingai nei M. Mirabelli, Leonardo yra dievinamas Milane - jis dar būdamas žaidėju čia praleido nemažai laiko, o baigęs karjerą dirbo tiek treneriu, tiek vienu iš klubo direktorių.

Leonardo dabar "Milan" klube užims kiek kitokias pareigas - jis paskirtas generaliniu vadovu, bet brazilas taip pat atsakys už komandos darbą transferų lange.

Leonardo paskutinį kartą panašias pareigas užėmė Paryžiaus "Saint-Germain" klube - jis čia išdirbo dvejus metus ir priviliojo ne vieną garsią pavardę.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Official Statement: Leonardo is back home <a href="https://t.co/DD6L7gZJ1t">https://t.co/DD6L7gZJ1t</a></p>&mdash; AC Milan (@acmilan) <a href="https://twitter.com/acmilan/status/1022176250436243457?ref_src=twsrc%5Etfw">July 25, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>