M.Kuklys: svajojame vėl žaisti taurės finale (VIDEO)

Trečiadienį Vilniaus futbolo klubas „Žalgiris“ stos į pirmąjį mūšį dėl patekimo į LFF Taurės finalą. Žalgiriečių saugas Mantas Kuklys tikisi pirmose pusfinalio rungtynėse Vilniuje įgyti pranašumą prieš Kauno „Spyrio“ futbolininkus.

„Norime atsakomosiose rungtynėse jaustis ramūs ir tvirtai žengti į finalą. Be to, stengsimės atsitiesti po paskutinių rungtynių, kurias pralaimėjome „Trakams“.

Esame gera komanda, todėl sugebėsime tai padaryti“, - sakė žalgiriečių gretose žaidžiantis saugas.

Paklaustas, ar sunkiau pirmąsias pusfinalio rungtynes žaisti namuose, ar išvykoje, žaidėjas šio dalyko nesureikšmino.

„Jokio spaudimo nejaučiame. Taip burtai lėmė, kad pirmą mačą žaisime Vilniuje. Tikimės laimėti, o kaip bus iš tikrųjų – pamatysime trečiadienį“, - sakė futbolininkas.

M. Kuklio teigimu komanda įprastai ruošiasi artėjančioms rungtynėms: treniruojasi ir analizuoja varžovų žaidimą. Tačiau tai, kad šiame sezone jau teko žaisti ir nugalėti Kauno „Spyrio“ ekipą, situacijos nepalengvins.
 
„Manau, kad jie bus rimtai nusiteikę ir norės įrodyti, kad gali su mumis žaisti ir, žinoma, bandys patekti į finalą. Mes esame LFF Taurės savininkai, todėl mūsų pareiga bus juos sustabdyti“, - tvirtai teigė žalgirietis.

Čempionų gretose rungtyniaujantis žaidėjas džiaugėsi galimybe patekti į finalą ir su nekantrumu laukia pirmųjų pusfinalio rungtynių.

„Kiekvieno žalgiriečio svajonė yra vėl žaisti finale ir apginti titulą. Toks yra mūsų tikslas“, - sakė Mantas Kuklys.

zalgiris-vilnius.lt