M.Zubas: stengsimės maksimaliai išnaudoti rinktinių pertrauką

Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai A lygos trečiojo turo rungtynėse namuose sužaidė lygiosiomis 1:1 (0:0) su „Riteriais“. Apie šį susitikimą savo mintimis pasidalino treneris Marekas Zubas ir įvarčio autorius Rolandas Baravykas.

„Prieš rungtynes buvome nusiteikę tik pergalei, tačiau viskas susiklostė kitaip. Po pertraukos likome dešimtyje, praleidome įvartį ir tuomet jau patiems teko gelbėtis. Gerai, kad ištempėme lygiąsias, nes dešimtyje žaisti nėra lengva, - po rungtynių mintimis dalinosi R. Baravykas.

Tiesiog užsikirtau kamuolį ir taikiausi į tolimąjį vartų kampą. Džiaugiuosi, kad pavyko įmušti. Šį įvartį skiriu Domantui Šimkui“, - apie pirmąjį savo įvartį A lygoje atviravo gynėjas.

Komandos pasirodymu nebuvo patenkintas ir treneris Marekas Zubas, kuris pasigedo daugiau sportinio pykčio.

„Tai buvo keistos rungtynės, kuriose daug ką lėmė pirmasis įvartis. Jei būtume pasižymėję pirmieji visas vaizdas būtų kardinaliai kitoks. Turėjome daug momentų, tačiau jų neišnaudojome. Kai iššvaistai progas dažnai viskas nutinka priešingai. „Riteriai“ žaidė labai kovingai, kietai. Mes turėjome būti agresyvesni, rodyti didesnį sportinį pyktį, būti kietesni dvikovose“, - teigė M. Zubas.

Nepaisant to, kad „Žalgiris“ rezultatą išlygino per teisėjo pridėtą laiką, atsižvelgdamas į žaidimą ir sukurtas progas M. Zubas buvo įsitikinęs – jo komanda prarado du taškus.

„Ačiū vaikinams, kurie tikėjo iki paskutinės minutės ir net dešimtyje sugebėjo rezultatą išlyginti. Manau, kad mes praradome du taškus. Taip pat keli žaidėjai patyrė traumas ir tai neramina. Liviu Antalis atvyko ne pilnai pasirengęs sezonui ir iš rikiuotės iškrito kelioms savaitėms. Tačiau dabar laukia rinktinių pertrauka ir stengsimės ją maksimaliai išnaudoti“, - užbaigė jis.