O. G. Solskjaeras apie rungtynes su "Arsenal": "Problemų dėl koncentracijos tikrai nekils"

"Manchester United" trečiadienį sensacingai iškovojo kelialapį į UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalį, kuomet išvykoje rezultatu 3:1 palaužė PSG futbolininkus.

Tiesa, Ole Gunnaro Solskjaero kariaunai laiko švęsti nėra daug, nes jau sekmadienį jų laukia svarbus mūšis "Premier" lygoje su "Arsenal".

Šiuo metu būtent "raudonieji velniai" rikiuojasi ketvirtoje turnyrinės lentelės vietoje, tačiau penktoje esantys "kanonieriai" atsilieka vos vienu tašku.

"Man Utd" stratego teigimu, po emocingos pergalės Paryžiuje jo komandai neturėtų kilti problemų tinkamai susikoncentruoti sekmadienio rungtynėms.

"Problemų dėl koncentracijos tikrai nekils. Mes žengėme į Čempionų lygos ketvirtfinalį, bet to tikimasi iš "Manchester United".

Svarbiausia šiuo atveju buvo tai, kaip mes tai padarėme. Visas džiaugsmas yra suprantamas, kuomet laimi tokias rungtynes.

Tačiau turime tai pamiršti, nes mūsų laukia rungtynės su "Arsenal". Tai - puikus šansas komandai nusiteikti iš naujo", - bendraudamas su žurnalistais kalbėjo norvegas.

"Arsenal" ir "Man Utd" rungtynės sekmadienį "Emirates" stadione prasidės 18 valandą 30 minučių.