Oficialu: D. Sanchezas keliasi į "Tottenham"

Londono "Tottenham" paskelbė, kad pasiekė susitarimą su Amsterdamo "Ajax" dėl Davinsono Sanchezo įsigijimo. 

Vidurio gynėjui dar teks pereiti medicininę patikrą bei gauti darbo Anglijoje leidimą, tačiau jo išvykimą patvirtino ir "Eredivisie" klubo treneris Marcelis Keizeris.

Sanchezas jau buvo paliktas ant suolo paskutiniosiose dviejose "Ajax" dvikovose, tačiau šios komandos strategas tikisi, kad kitus lyderius išlaikyti pavyks.

"Atrodo, jog Sanchezas išvyksta, bet darau prielaidą, kad visi kiti liks", - kalbėjo Keizeris. "Po praėjusio vakaro daugiau nieko negirdėjau, derybos tęsis toliau."

"Žinoma, labiau norėtųsi dėl savo žaidėjų turėti aiškumo, tačiau tai ne pasiteisinimas (dėl dviejų pralaimėjimų iš eilės - red. past.)."

"Norėčiau išlaikyti šią grupę kartu, tačiau jeigu atsiranda didelis klubas su daug pinigų, žaidėjas taip pat turi savo žodį."

Manoma, jog Kolumbijos rinktinės taps brangiausiu visų laikų "pentinų" pirkiniu. Anot žiniasklaidos pranešimų, už jį bus sumokėti 42 mln. svarų sterlingų.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">We are delighted to announce we have reached agreement with Ajax for the transfer of Davinson Sanchez subject to medical &amp; work permit. <a href="https://t.co/bCjP3ur3Ca">pic.twitter.com/bCjP3ur3Ca</a></p>&mdash; Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) <a href="https://twitter.com/SpursOfficial/status/898579062230274052">August 18, 2017</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...