P. Pogba: "Visi žaidėjai svajoja apie "Real" ir darbą su Zidane'u"

Permainas atlikti vasarą planuojantis Madrido "Real" klubas po Zinedine'o Zidane'as sugrįžimo kasdien yra siejamas su dešimtimis naujų žaidėjų.

Dažnai pranešimai būna laužti iš piršto, tačiau yra tokių žaidėjų kaip Edenas Hazardas ir Paulis Pogba, kurie atvirai neslepia savo simpatijų Madrido ekipai ir Z. Zidane'ui.

Prancūzijos rinktinės spaudos konferencijoje dalyvavęs "Manchester United" saugas P. Pogba pareiškė, kad yra laimingas dirbdamas su Ole Gunnaru Solskjaeru, tačiau pabrėžė, kad atsisakyti "Real" pasiūlymo būtų sudėtinga kiekvienam futbolininkui.

"Visada sakiau, kad Madrido "Real" yra svajonė bet kuriam žaidėjui, ypatingai dabar, kai komandoje yra Zidane'as", – pareiškė P. Pogba.

"Šiuo metu esu laimingas Mančesteryje. Turime naują trenerį ir esu patenkintas situacija, tačiau mes nesame tie, kurie gali kalbėti apie tai, kas nutiks ateityje", – spėliones dėl savo ateities pažėrė prancūzas.

Madrido "Real" P. Pogba paslaugomis domėjosi jam dar žaidžiant Turino "Juventus" klube. Visgi tuomet "baltieji" nepanoro pakloti 100 mln. eurų.