Pirmą kartą po sunkios traumos pasirodęs A. Fergusonas: nekantriai laukiu sezono pradžios

"Manchester United" nusprendė nudžiuginti futbolo visuomenę ir pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame pirmą kartą po sunkios galvos traumos viešai kalba legendinis Alexas Fergusonas.

76-erių buvęs treneris ligoninėje atsidūrė gegužės 5-ąją dieną, kai jam teko atlikti skubią galvos kraujosrūvos operaciją. Dėl škoto sveikatos medikams reikėjo kaip reikiant pakovoti, tačiau blogiausia jau praeityje - Fergusonas pasirodė prieš kameras ir pranešė džiugias naujienas.

"Pirmiausia, tai norėčiau padėkoti medikams ir visam personalui be kurio pagalbos aš čia tikriausiai šiandien nesėdėčiau. Taigi, labai dėkoju savo ir mano visos šeimos vardu.

Likau sujaudintas visomis žinutėmis, kurias gavau iš viso pasaulio. Palinkėjimai kuo greičiau pasveikti ir išlikti stipriam man buvo labai svarbūs, todėl noriu padėkoti ir už visą gautą paramą.

Dabar belieka sulaukti naujo sezono, kad galėčiau grįžti ir stebėti savo komandą. Noriu palinkėti kuo didesnės sėkmės tiek Jose, tiek visiems žaidėjams", - savo vaizdo įraše kalbėjo Fergusonas.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">On Saturday 5 May, the football world was rocked by the news that Sir Alex Ferguson had undergone surgery for a brain haemorrhage.<br><br>Since then, the most successful manager in English football history has battled in a way only he knows how.<br><br>Today, we bring you a special message. <a href="https://t.co/NgGejgM46e">pic.twitter.com/NgGejgM46e</a></p>&mdash; Manchester United (@ManUtd) <a href="https://twitter.com/ManUtd/status/1022466775676403712?ref_src=twsrc%5Etfw">July 26, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>