Pirmoji sezono pamoka: "Man Utd" išvykoje krito prieš "Brighton" (VIDEO)

18 valandą Anglijos "Premier" lygoje įvyko priešpaskutinė 2-ojo turo dvikova.

"Brighton" namuose priėmė "Manchester United" futbolininkus. Pirmajame ture sunkią pergalę pasiekę "raudonieji velniai" šį kartą neišsigelbėjo - "Brighton" varžovus nugalėjo rezultatu 3:2.

"Man Utd" ekipai šiose rungtynėse nesisekė nei kurti, nei griauti atakas. Pirmasis įvartis į svečių vartus krito 25-ąją minutę - Glennas Muray'us meistriškai vienu lietimu išpildė komandos draugo perdavimą ir pro De Gea rankas pasiuntė kamuolį vartų tinklą.

Vos po dviejų minučių "Man Utd" buvo nubausti dar vienu įvarčiu - standartinės situacijos metu baudos aikštelėje esančia sumaištimi pasinaudojęs gynėjas Shane'as Duffy smeigė antrą vinį į varžovų karstą.

Visgi, 34-ąją minutę Mančesterio vienuolikė rado priešnuodžių šeimininkų gynyboje - Luke'as Shaw kovodamas dėl kamuolio jį paspyrė Romelu Lukaku link, o šis smūgiu galva sušvelnino atsilikimą.

Vis dėlto tai nepažadino "Man Utd" ekipos ir 44-ąją minutę "Brighton" susigrąžino dviejų įvarčių pranašumą. Ericas Bailly baudos aikštelėje neleistinai sustabdė savo varžovą ir realizuoti 11 metrų baudinio stojęs Pascalas Grossas tai padarė sėkmingai.

Antrajame kėlinyje Jose Mourinho metė į kovą savo ryškiausias Anglijos žvaigždes, tačiau jie greito rezultato neatnešė.

Paskutinę rungtynių akimirką "United" uždirbo 11 metrų baudinį ir jį sėkmingai realizavo Paulis Pogba, tačiau žaisti buvo likusios vos kelios sekundės ir "Brighton" triumfavo rezultatu 3:2.

"Brighton" komandai tai buvo pirmieji taškai, p savo ruožtu "United" patyrė pirmąjį pralaimėjimą.

Rezultatas:

"Brighton" 3 - 2 "Man Utd"
25' [1 - 0] G. Murray
27' [2 - 0] S. Duffy
34' [2 - 1] R. Lukaku
44' [3 - 1] P. Gross (11 m. baudinys)
90+5' [3 - 2] P. Pogba (11 m. baudinys)

 

 

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...