Po keitimo į aikštę žengęs L.Messi išplėšė pergalę prieš "Atletico" (VIDEO)

Ispanijos "Primera" pirmenybėse šeštadienį vakare sužaistos bene įdomiausios 3-ojo turo rungtynės.

"Vicente Calderon" stadione ietis tarpusavyje surėmė Madrido "Atletico" ir "Barcelona" futbolininkai. Šeimininkai pirmieji įsiveržė į priekį, tačiau pranašumo neišsaugojo ir patyrė pralaimėjimą rezultatu 1-2.

Pirmajame kėlinyje komandoms nesisekė primesti savo žaidimo ir vyravo gana blankios 45 minutės. Luisui Enrique kėlinio viduryje teko pakeisti traumą patyrusį Thomą Vermaeleną, į kurio vietą stojo Jeremy Mathieu.

Antrajame kėlinyje žaidimas pasidarė agresyvesnis bei greitesnis. 51-ąją minutę puikų perdavimą iš Tiago sulaukęs Fernando Torresas pradžiugino "Rojiblancos" sirgalius - pelnė pirmąjį mačo įvartį ir išvedė šeimininkus į priekį.

Vis dėlto ilgai "Atletico" šiuo pranašumu nesidžiaugė ir jau 55-ąją minutę Neymaras išlygino rezultatą. Brazilas realizavo puikų baudos smūgį.

60-ąją minutę L.Enrique nusprendė pagaliau į aikštę įleisti Lionelį Messi, kuris vėliau nulėmė mačo baigtį. Argentinietis po Luiso Suarezo perdavimo 77-ąją minutę nuginklavo Janą Oblaką ir padėjo katalonams iškovoti trečią pergalę iš eilės.

"Barcelona" savo sąskaitoje turi 9 taškus ir užima pirmąją vietą.

Rezultatas:

"Atletico" 1 - 2 "Barcelona"

51' [1 - 0] F.Torres

55' [1 - 1] Neymar

77' [1 - 2] L.Messi

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/7965412" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė: