S. Khedira pratęsė sutartį su "Juventus" klubu

Sami Khedira dar trims sezonams lieka Turino "Juventus" klube - vokietis padėjo parašą ant naujos sutarties.

Skelbiama, kad 31-erių metų futbolininkas įsipareigojo likti "senosios senjoros" gretose iki 2021 metų.

S. Khedira į "Juventus" atvyko 2015 metais. Jis "Juvei" nekainavo nė cento - Madrido "Real' nusprendė nebepratęsti sutarties su saugu ir jis išvyko kaip laisvasis agentas.

Vokiečiui karjera "Juventus" komandoje klostosi gana sėkmingai - jis yra startinės sudėties žaidėjas, jau sužaidė 113 rungtynių ir įmušė net 20 įvarčių.

Su "Juve" S. Khedira jau iškovojo tris Italijos čempionų titulus.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Juve e <a href="https://twitter.com/SamiKhedira?ref_src=twsrc%5Etfw">@SamiKhedira</a>: la storia continua  Il centrocampista  ha rinnovato fino al <a href="https://t.co/4YqPLIITkK">https://t.co/4YqPLIITkK</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/ForzaJuve?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#ForzaJuve</a> <a href="https://t.co/SlXLL3d4nK">pic.twitter.com/SlXLL3d4nK</a></p>&mdash; JuventusFC (@juventusfc) <a href="https://twitter.com/juventusfc/status/1039805483018842112?ref_src=twsrc%5Etfw">September 12, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>