S. Solari po nutrūkusios pergalių serijos: "Nebuvome pakankamai aštrūs"

Madrido "Real" turėjo visas galimybes grįžti į kovą dėl "La Liga" titulo, tačiau netikėta nesėkmė prieš "Girona" sujaukė reikalus.

"Baltųjų" komanda sekmadienio popietę patyrė nesėkmę namuose. Pirmajame kėlinyje pranašumą įgiję "Real" futbolininkai pamiršo apie likusias 45 minutes ir patyrė pralaimėjimą rezultatu 1:2.

"Praradome labai svarbius taškus, kai mūsų tiesioginiai konkurentai laimėjo savo rungtynes", – faktą konstatavo Santiago Solari. – Tai skaudu, nes turėjome tikrai gerą seriją (5 pergalės iš eilės lygoje – red.). Mūsų oponentai dabar turi tris taškus daugiau nei vakar".

"Nebuvome pakankamai aštrūs puolime, neužbaigėme darbo pirmajame kėlinyje, nors turėjome progų tai padaryti. Antrajame kėlinyje dingo mūsų energija, bandėme dar atsitiesti, tačiau to padaryti nebegalėjome.

"Girona" antrajame kėlinyje buvo puiki ir to pasekoje įmušė du įvarčius. Turėjome visus šansus laimėti rungtynes po pirmojo kėlinio, tačiau varžovams suteikėme progą atsitiesti", – pareiškė S. Solari.

Paklaustas, ar komanda dar turi šansus grįžti į kovą dėl titulo, strategas bandė išlikti pozityvus: "Mes ir toliau kausimės. Kitą savaitę turime dar vieną svarbią dvikovą. Turnyrinės lentelės pozicija nėra faktorius, tai patvirtino ir šiandienos rungtynės. Bandysime ir toliau laimėti kiekvienas rungtynes ir sumažinti atsilikimą."

Madrido "Real" komandą ir lyderę "Barcą" vėl skiria 9 taškai, tiesa, jau po dviejų savaičių tarp šių komandų lygoje įvyks tarpusavio dvikova.