Šansų beveik nebeliko: "Crvena Zvezda" sutriuškino "Sūduvos" komandą (VIDEO)

Antradienį Marijampolės "Sūduva" pradėjo savo pasirodymą UEFA Čempionų lygos antrajame atrankos etape.

Marijampoliečiams atiteko ne pats palankiausias varžovas - milžinišką sirgalių armiją turintis Belgrado "Crvena Zvezda" klubas. Jie pirmajame atrankos etape turėjo sunkumų su Jūrmalos "Spartaks", tačiau prieš šias rungtynes vis tiek buvo laikomi ryškiais favoritais.

"Sūduva" savo galimybių ribą peržengė jau pirmajame etape, kai iš turnyro sugebėjo išspirti praėjusiais metais Čempionų lygos grupių etape žaidusią Nikosijos APOEL.

Stebuklų Belgrade neįvyko - marijampoliečiai ne daug kartų perėjo varžovų aikštės pusę, o "Crvena Zvezda" pasiekę pergalę rezultatu 3:0. Atsakomoji, tačiau daug šansų nesuteikianti dvikova Marijampolėje įvyks kitą trečiadienį.

Rungtynės prasidėjo be didesnės žvalgybos - jau 2-ąją minutę Kardumui teko rimtai padirbėti, tačiau "Sūduvos" vartininkas su pirmuoju išbandymų susitvarkė užtikrintai.

8-ąją minutę "Sūduvai" teko atlikti priverstinį keitimą, kai puolėjas Mihretas Topčagičius patyrė traumą ir jo vietą aikštėje užėmė veteranas Robertas Vėževičius.

"Crvena Zvezdos" spaudimas didėjo - marijampoliečiai varžovų atakas gavo atlaikyti susispaudę baudos aikštelėje, tačiau svečiai iš Lietuvos susitvarkė su pirmuoju varžovų šturmu.

23-ąją minutę "Sūduvos" gynyba subraškėjo iki to lygio, kad buvo praleistas pirmasis įvartis - klastingai kampinį įžaidę šeimininkai įgijo pranašumą. Lorenzo Ebecilio nesudvejojo gavęs kamuolį ir iš maždaug 30 metrų klastingu smūgiu nuginklavo Lietuvos komandos vartus.

"Sūduvos" problemos nesibaigė - 35-ąją minutę marijampoliečiai buvo nubausti antruoju įvarčiu. Varžovai puikiai įžaidė kamuolį kraštu, atliko smūgį, bet jį į veidą "sugėrė" Kardumas.

Visgi, marijampoliečiams išsigelbėti šioje situacijoje nepavyko ir Nemanja Radonjičius taikliai smūgiavo į vartus, kai kamuolys atšoko tiesiai jam prie kojų.

Antrajame kėlinyje "Sūduva" atrodė kiek geriau - jo pradžioje pavojingą išbėgimą prieš vartininką surengė R. Vėževičius, tačiau patyrusiam lietuviui pataikyti į vartus iš gana aštraus kampo nepavyko

58-ąją minutę "Sūduvai" buvo suduotas skaudžiausias smūgis šiose rungtynėse - tas pats N. Radonjičius atitrūko nuo varžovų gynėjų ir nuostabiu smūgiu iš maždaug 25 metrų dar kartą nuginklavo Kardumą. Rezultatas tapo 3:0.

Per kitą pusvalandį "Sūduva" atsakyti kažkuo pavojingu nesugebėjo, o šeimininkai taip pat mažino savo apsukas, kai pasiekė norimą rezultatą.

Rezultatas:

"Crvena Zvezda" 3 - 0 "Sūduva"
23' [1 - 0] L. Ebecilio
35' [2 - 0] N. Radonjič
58' [3 - 0] N. Radonjič


Startinės sudėtys:

"Sūduva: Kardumas; Švrljūga, Leimonas, Jankauskas, Živanovičius, Slavickas; Acevedo, Matulevičius, Verbickas; Topčagičius, Cicilia.

"Crvena Zvezda": Borjan, Stojković, Savić, Degenek, Rodić, Jovičić, Krstičić, Ebecilio, Milić, Radonjić, Ben.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...