Sausio 10 d. transferai ir gandai: "Atletico" pirmauja lenktynėse dėl A. Moratos parašo

Sausio 1-ąją dieną Europoje atsidarė žiemos žaidėjų perėjimų langas, kuris tęsis iki pat mėnesio pabaigos.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams kiekvieną dieną pateiks įdomiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


"Sevilla" artėja link susitarimo su Amsterdamo "Ajax" dėl centro gynėjo Maximiliano Woberio įsigijimo. Apie tai patvirtino ir Nyderlandų klubų direktorius Marcas Overmarsas. ("Estadio Deportivo")

***

Dortmundo "Borussia" yra suinteresuota Thorganu Hazardu, tačiau 38 mln. svarų sterlingų pasiūlymo nepateikė. BVB dėl belgo žada kovoti po sezono. (HLN)

***

Madrido "Real" nežada sustoti ties jaunų žaidėjų įsigijimais ir šį kartą nusitaikė į 17-metį "Malaga" gynėją Jose Martinezą Lopezą, kuris Ispanijoje yra laikomas dideliu savo pozicijos talentu. ("Marca")

***

Milano "Inter" nebenori komandoje Ivano Perišičiaus. "Manchester United" klubo akiratyje ilgą laiką buvęs kroatas dabar gali būti parduotas už 30 mln. svarų, nors ilgą laiką italai prašė 50 mln. ("Tuttosport")

***

"Napoli" pasiekė žodinį susitarimą su "Genoa" puolėju Christianu Kouame, tačiau konkurenciją vis dar sudaro Turino "Juventus". ("Calciomercato")

***

"Roma" daro viską, kad iš "Genk" prisiviliotų ukrainietį Ruslaną Malinovskyi. Belgai jau atmetė 10 mln. eurų pasiūlymą, tačiau "romėnai" sumą yra pasiruošę šiek tiek padidinti. (Di Marzio)

***

Alvaro Morata agentas šiuo metu yra Ispanijoje, kur ant stalo guli du pasiūlymai: vienas iš "Sevilla" klubo, kitas – iš "Atletico". "Cadena COPE" teigimu, "Atletico" pirmauja šiose lenktynėse, nes turi geresnę finansinę padėtį ir gali išmokėti atlyginimą puolėjui.

***

Anderis Herrera sulaukė raginimų po sezono grįžti į Bilbao "Athletic", tačiau baskas nėra tikras, ar nori tapti laisvuoju agentu, todėl sutiktų pratęsti sutartį su "Manchester United" klubu. ("Sky Sports")

*** 

"The Sun" teigimu, "Liverpool" paklausė "Burnley" apie galimybę išsinuomotą vidurio gynėją Jamesą Tarkowski. Visgi "Burnley" į tokias kalbas nesileidžia ir iškart nustatė anglo kainą – 50 mln. svarų sterlingų.

***

"Chelsea" gali perduoti Miuncheno "Bayern" klubą FIFA, kad ši pradėtų tyrimą dėl bavarų veiksmų viliojant Callumą Hudsoną-Odui. Teigiama, kad "Bayern" be jokios "Chelsea" žinios derasi su futbolininku. ("Daily Mail")

***

Jose Mourinho atleidimas nulėmė tai, kad "Manchester United" prarado susidomėjimą "Fiorentina" gynėju Nikola Milenkovičių. Pagrindiniai "United" taikiniai dabar yra Milanas Škriniaras ir Kalidou Koulibaly. (ESPN)

***

Edinsonas Cavani šią žiemą sulaukė pasiūlymo iš Kinijos, tačiau jį iškart atmetė. Puolėju yra susidomėjusios garsios Europos komandos – "Atletico", "Napoli" bei "Chelsea". ("Le 10 Sport")

***

Jeigu "Chelsea" treneriui šį mėnesį nepavyks prisivilioti Gonzalo Higuaino, "mėlynieji" bus pasiruošęs už "Bournemouth" snaipertį Callumą Wilsoną pakloti iki 50 mln. svarų. ("Sky Sports")

***

"Sampdoria" užbaigė paskutines derybų detales su "Southampton" ir Manolo Gabbiadini netrukus atvyks į Genują. Iš pradžių jis žais nuomos pagrindais, o po sezono klubas turės galimybę jį išpirkti už 10,7 mln. svarų. ("Sky Italy")

***

Yannickas Carrasco trykšta noru grįžti į Europą. Jo paslaugomis yra susidomėjęs Londono "Arsenal", tačiau "kanonieriai" dar bando susitarti su "Barca" dėl Deniso Suarezo. ("Daily Mail")

***

"Mundo Deportivo" teigimu, "Barcelona" jau artimiausiomis dienomis praneš apie Frenkie de Jongo įsigijimą. Olandas iki sezono pabaigos turėtų likti "Ajax" ekipoje.

***

OFICIALU: "Leicester" vietos komandoje neradusį puolėją Fousseni Diabate iki sezono pabaigos skolina Tukrijos "Sivassport" klubui.