Sausio 11 d. transferai ir gandai: "Juventus" dėmesys Isco ir neišdegęs "Chelsea" planas

Sausio 1-ąją dieną Europoje atsidarė žiemos žaidėjų perėjimų langas, kuris tęsis iki pat mėnesio pabaigos.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams kiekvieną dieną pateiks įdomiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


Pasak "Tuttosport", Milano "Inter" komanda, kitą vasarą praradusi Mauro Icardi, bandytų į jo vietą prisivilioti Turino "Juventus" puolėją Paulo Dybalą.

***

Tiek "Milan", tiek ir "Juventus" atmetė Londono "Chelsea" pasiūlymą dėl Gonzalo Higuaino nuomos. Argentinietis turėtų likti iki sezono pabaigos madų sostinėje. ("Tuttosport")

***

"Barcelona" stebi Alvaro Moratos situaciją. Katalonai sutiktų iki sezono pabaigos pasiskolinti snaiperį, kurio paslaugomis taip pat domisi "Sevilla" ir "Atletico". ("Sport")

***

Turino "Juventus" pradėjo kontaktuoti su Isco agentu dėl galimo sandorio kitą vasarą. Saugas prie Santiago Solari beveik nerungtyniauja, todėl iki sezono pabaigos nepasikeitus situacijai, jis pasiprašys būti parduotas. (Di Marzio)

***

Neymaras asmeniškai bendravo su "Barcelona" vadovybe ir pareiškė, kad yra pasiryžęs grįžti. Jo tėvas taip pat kontaktavo su "Barca" ir teigė, jog suklydo dėl sprendimo išvykti į PSG. ("El Pais")

***

Jurgenas Kloppas nori, kad Divockas Origi liktų bent iki sezono pabaigos. Belgas anksčiau buvo išreiškęs norą išvykti, nes jam nėra suteikiama pakankamai laiko aikštėje. ("Liverpool Echo")

***

"Monaco" ketina kalbėtis su Londono "Chelsea" dėl galimos Mitchu Batshuayi nuomos. "Valencia" patvirtino, kad belgas artimiausiu metu sugrįš į Londoną. ("L'Equipe")

*** 

Jeigu "Barcelona" apsispręs susigrąžinti Neymarą, katalonai sieks parduoti Philippe Coutinho, kuris kol kas nepateisina į jį dėtas viltis ir išleistą pinigų sumą. ("Evening Standard")

***

Alberto Moreno nepasirašys naujo sutarties su "Liverpool", todėl vasarą bus laisvas rinktis norimą klubą. ("Daily Express")

*** 

"Newcastle" vartininkas Martinas Dubravka yra Turino "Juventus" akiratyje, tačiau pats futbolininkas teigia, kad šiuo metu yra susikoncentravęs tik į "šarkas".

***

"Bournemouth" strategas Eddie Howe'as ramina kalbas dėl galimo Callumo Wilsono išvykimo į "Chelsea" ir teigia, jog pastarasis yra neparduodamas. Paskutiniais duomenimis, "mėlynieji" už anglą yra pasiruošę mokėti iki 50 mln. svarų.

***

Londono "Fulham" šią žiemą iš neįvardinto Kinijos klubo sulaukė 50 mln. svarų sterlingų pasiūlymo už Aleksandrą Mitrovičių, tačiau klubas yra pasiruošęs bet kokia kaina išsaugoti savo lyderį. ("The Sun")

***

Mitchy Batshuayi paslaugomis taip pat yra susidomėjusi Liverpulio "Everton" ekipa, tačiau jie futbolininką nori įsigyti visam, o ne skolintis iki sezono pabaigos. ("Sky Sports")

***

Turino "Juventus" užbaigė visas sandorio detales dėl Aarono Ramsey atvykimo į klubą kitą vasarą. Jo agentas netrukus susitiks su klubo direktoriumi Paratici užbaigti sutarties formalumų. (Fabrizio Romano)

***

Londono "Fulham" kalbasi su "Bordeaux" dėl galimybės įsigyti Senegalo rinktinės dešiniojo krašto gynėją Youssoufą Sabaly. ("Sky Sports")

***

OFICIALU: "Watford" ekipos saugą Marviną Zeegelaarą iki sezono pabaigos išsiuntė į "Serie A" pirmenybes, "Udinese" klubą.