Sausio 12 d. transferai ir gandai: D. van de Beeko sprendimas ir klubų susitarimo laukiantis C. Eriksenas

Sausio 1-oji tradiciškai simbolizuoja Naujuosius metus, tačiau futbolo pasaulyje ši diena reiškia tik vieną – oficialiai prasidedantį žiemos žaidėjų perėjimų langą.

Portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams iki mėnesio pabaigos pateiks įdomiausias ir svarbiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus bei jau įvykusius sandorius.


Asmiras Begovičius atvyko į Milaną užbaigti savo perėjimo į "Milan" klubą. "Bournemouth" priklausantis vartininkas užims Pepe Reina veitą – pastarasis prisijungs prie "Aston Villa". ("Goal")

***

"Standard Evening" praneša, kad Bruno Fernandeso atstovai sieks uždirbti Lisabonos "Sporting" klubui kuo įmanomą didesnę sumą. Pasak šaltinio, portugalo paslaugos taip pat yra siūlomos Londono "Tottenham" ekipa. Visgi "Manchester United" yra įsitikinusi, kad derybos baigsis jų naudai.

***

Pepas Guardiola pakartojo, kad vasarą nepirks naujo žaidėjo į Davido Silvos vietą. "Miestiečiai" parodys pasitikėjimą Philu Fodenu.

***

Antrajame Vokietijos futbolo divizione rungtyniaujanti "Nurnberg" siekia iš Londono "Arsenal" pasiskolinti pagrindinėje komandoje beveik nerungtyniaujantį graiką Konstantinosą Mavropanosą. ("Bild")

***

"Barcelona" stovykloje – ypatingai svarbi diena. Xavi šiandien turės apsispręsti, ar nori iš Ernesto Valverde perimti komandos vairą. ("Mundo Deportivo")

***

Christianas Eriksenas šeštadienį galimai sužaidė paskutines rungtynes su Londono "Tottenham" marškinėliais. Milano "Inter" su futbolininku pasiekė visišką susitarimą, dabar lieka susitarti dėl transfero sumos.

Pats futbolininkas su "Inter" suderino 4,5 kontraktą, pagal kurį jis per sezoną uždirbs 7,5 mln. eurų. ("Gazzetta dello Sport")

***

"Manchester United" akiratyje atsidūręs Donny van de Beekas patvirtino, kad neturi planų šią žiemą palikti Amsterdamo "Ajax" klubą. ("Goal")

Savo ruožtu "Daily Mirror" priduria, kad D. van de Beeko ateities klausimas jau yra išspręstas. Pasak minėto šaltinio, yra maždaug 80 procentų tikimybė, kad olandas vasarą papildys Madrido "Real" klubą, su kuriuo jau anksčiau pasiekė žodinį susitarimą.

*** 

Londono "Arsenal" susidomėjo "Milan" ekipoje rungtyniaujančio turko Hakano Calhanoglu paslaugomis, praneša "Daily Mirror".

***

Nemanja Matičius sulaukė pasiūlymo iš MLS pirmenybių. Čikagos "Fire" serbui siūlo 5 mln. svarų sterlingų vertės kontraktą vieneriems metams. ("The Sun")

***

Paskutiniu klubu, susidomėjusiu "Aston Villa" žvaigždės Jacko Grealisho paslaugomis, tapo "Manchester City", praneša "Metro".

***

"The Guardion" skelbia, kad "West Ham" pralaimėjo kovą "Tottenham" ekipai derybose dėl Lisabonos "Benfica" saugo Gedsono Fernandeso nuomos 18 mėnesių laikotarpiui.

***

"Sassuolo" krašto puolėjo Jeremie Boga paslaugomis susidomėjo Liverpulio "Everton" ir "West Ham" klubai. ("Daily Mail")

***

"Tuttosport" mano, kad Emre Canas atsisakė galimybės vykti į "Manchester United" dėl pagarbos buvusiam klubui – "Liverpool".

***

"Manchester United" ketinimai praplėsti puolėjų gretas yra visiškai rimti. "Sky Sports" rašo, kad Ole Gunnaro Solskjaero dėmesį yra patraukę du žaidėjai – Raulis Jimenezas ir Moussa Dembele.

***

OFICIALU: Amsterdamo "Ajax" iš Stambulo "Galatasaray" pusmečiui pasiskolino krašto puolėją Ryaną Babelį.

***

OFICIALU: "Eibar" iki sezono pabaigos pasiskolino "Fiorentina" klubui priklausantį saugą Sebastianą Cristoforo.

***

OFICIALU: "Napoli" už 12 mln. eurų iš "Leipzig" įsigijo universalų saugą Diego Demme.

***

OFICIALU: "Atalanta" iš "Milan" susigrąžino gynėją Mattią Caldarą, kuris "rossoneri" gretose sužaidė vos dvejas rungtynes. Bergamo ekipa jį pasiskolino 18 mėnesių su galimybe įgyti visas teises.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...