Sausio 7 d. transferai ir gandai: "Man Utd" gali sulaukti pastiprinimo gynyboje

Sausio 1-oji diena tradiciškai simbolizuoja Naujuosius metus, tačiau futbolo pasaulyje ši diena taip pat turi didžiulę reikšmę – su nauja metų diena prasideda ir žiemos žaidėjų perėjimų langas.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams kiekvieną dieną iki paskutinės sausio mėnesio dienos pateiks įdomiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


Londono "Arsenal" klubas yra pasiruošęs pakloti 63 mln. svarų sterlingų už Miuncheno "Bayern" saugą Jamesą Rodriguezą. Visgi neaišku, ar kolumbietis po sezono negrįš į Madrido "Real". ("Daily Mirror")

***

"Manchester United" jau šią žiemą yra pasiruošęs aktyvuoti "Roma" centro gynėjo Kosto Manolo sutartyje nurodyta 32 mln. svarų sterlingų sumą. "Raudonųjų velnių" prioritetas jau ilgą laiką yra sustiprinti gynybą. ("Metro")

***

Londono "Arsenal" ir "Barcelona" derybos dėl Deniso Suarezo pradėjo strigti. "Daily Mirror" teigia, kad katalonai apsigalvojo ir nebenori šią žiemą parduoti saugo.

***

Paryžiaus "Saint-Germain" kartu su "Wolsburg", "Southampton" ir keliais kinų klubais kovoja dėl "Lille" saugo Thiago Mendeso parašo. Brazilas yra įvertintas maždaug 30 mln. eurų suma. ("Le 10 Sport")

***

"Porto" saugas Hectoras Hererra, kurios sutartis su dabartiniu klubu baigiasi po sezono, yra arti susitarimo su Milano "Inter". Jo paslaugomis taip pat domisi "Juventus", "Roma" ir "Milan". ("Corriere dello Sport")

***

Diego Godinas pasiekė žodinį susitarimą su "Inter". Abi šalys susitarė dėl dviejų metų kontrakto, kurio metu gynėjas uždirbs 9 mln. eurų. Jis italus sustiprins iškart pasibaigus sezonui. ("Sky Italy")

***

Cescas Fabregasas jau šiandien turėtų būti pristatytas, kaip naujasis "Monaco" klubo žaidėjas. Saugas pasirašys trijų metų kontraktą. ("Sky Italy")

***

Londono "Chelsea" gretas artimiausiu metu paliks ir Davide Zappacosta. "Mėlynieji" priėmė 13 mln. svarų sterlingų pasiūlymą iš Romos "Lazio". ("Il Messaggero")

*** 

Arjenas Robbenas, žaidžiantis paskutinį sezoną Miuncheno "Bayern" ekipoje, sulaukė pasiūlymo iš Milano "Inter". ("FCInterNews")

***

OFICIALU: "Bournemouth" puolėjas Jermaine'as Defoe dviem sezonam yra skolinamas "Rangers" komandai.