"Sky Sports" žurnalistas: Benitezas - per žingsnį nuo darbo netekimo

"Sky Sports" ekspertas ir Ispanijos futbolo skilties redaktorius Guillemas Balague rašo, kad Rafa Benitezo dienos Madrido "Real" trenerio kėdėje gali būti jau suskaičiuotos.

Anksčiau klubo prezidentas Florentino Perezas tiek privačioje, tiek viešojoje erdvėje kalbėjo, jog strategas yra ne problema, o jos sprendimas. Vis dėlto, net po pergalės prieš "Rayo Vallecano", "Real" vadovo tonas pasikeitė.

Perezas nustojo kalbėti apie Benitezą su žiniasklaida, o užkulisuose ieško jam pamainos.

Anot Balague, prezidentas buvo susisiekęs su Jose Mourinho agentu Jorge Mendesu (tą patį teigė ir buvęs "Real" vadovas Ramonas Calderonas), tačiau šiuo metu komandoje yra per daug jam priešiškų žaidėjų, taigi, jis ketina rinktis kitą spaudoje ne kartą aptartą variantą.

Jeigu Benitezu visgi bus atsikratyta, favoritas užimti jo vietą yra Zinedine'as Zidane'as.

Žurnalistas taip pat mini "El Larguero" radijo laidą, kurioje buvo aptariama sąmokslo teorija, pasak kurios, dabartinio trenerio atleidimo paprašė patys futbolininkai. 

Tokia situacija neatrodo labai tikėtina, bet, panašu, jog Benitezo likimas tikrai kabo ant plauko ir jį nuspręs artimiausios kelerios rungtynės. Norėdamas išsaugoti postą, ispanas turės padidinti ne tik "Real" taškų kraitį, bet ir pagerinti komandos žaidimą bei santykius su jos nariais.