Sugrįžimą į Madridą įvarčiu pažymėjęs Mariano: "Tai buvo svajonės išsipildymas"

Į Madrido "Real" šią vasarą sugrįžęs Mariano Diazas pagaliau sulaukė savo antrojo debiuto komandos gretose - puolėjas pasirodė aikštėje rungtynėse prieš "Roma".

Sugrįžimas negalėjo būti geresnis - 25-erių metų futbolininkas aikštėje pakeitė Garethą Bale'ą ir pridėto laiko metu įmušė tikrą patranką į "Roma" vartus. Madrido "Real" savo kelionę link ketvirtojo UEFA Čempionų lygos titulo pradėjo pergale rezultatu 3:0.

Pagrindinėje komandoje 2016 metais debiutavęs Mariano šią vasarą grįžo iš "Lyon" už 23 mln. eurų mokestį. Pačiam klubo auklėtiniui atiteko itin garbingas numeris - 7-as.

"Šį vakarą įvyko svajonės išsipildymas. Galiu pasakyti tik pačius gražiausius padėkos žodžius visiems tiems, kurie mane palaikė. Net neįsivaizduojate, koks buvau laimingas, pamatęs, kad kamuolys skrieja į vartų tinklą", - po rungtynių sakė Mariano.

"Tai buvo puiki pergalė. Žaidėme prieš tikrai stiprų varžovą, tačiau sukūrė tiek daug progų, kad rezultatas galėjo būti visai kitoks. Šiais metais tikimės vėl nužygiuoti, kiek įmanoma ilgiau", - tęsė puolėjas.

Paklaustas apie savo ambicijas komandoje, Mariano išliko profesionalus: "Ar perimsiu pirmojo puolėjo rolę iš Benzema? Tikrai apie tai negalvoju. Mes esame komanda."