U. Emery: įsigysime dar vieną žaidėją tik tokiu atveju, jei pasitaikys labai gera proga

Londono "Arsenal" treneris Unai'us Emery spaudos konferencijoje atskleidė, kad "kanonierių" darbas vasaros transferų rinkoje jau yra baigtas.

Tiesa, naujasis komandos vairininkas neprieštarautų galimybei dar sustiprinti sudėtį, jei netikėtai atsirastų "labai gera proga".

Šio tarpsezonio metu sostinės klubas savo sirgalius jau nudžiugino įsigydamas penkis naujus futbolininkus: Stephaną Lichtsteinerį, Sokratį Papastathopoulą, Berndą Leno, Lucasą Torreirą bei Matteo Guendouzi.

"Įprastai mano karjeroje didieji klubai neuždaro durų galimybei įsigyti žaidėją", - kalbėjo Emery.

"Šiandien viskuo esame patenkinti. Galbūt galime įsigyti dar vieną futbolininką, jeigu jiems pasitaikys labai gera proga mums padėti, tačiau klubas jau nudirbo puikų darbą perkant žaidėjus ir aš tuo džiaugiuosi."

Pasak stratego, komanda veikiausiai keisis tik dėl to, kad ją kažkas gali palikti.

"Įsigijome žaidėjus, kurių mums reikėjo, ir pirksime dar vieną futbolininką tik tokiu atveju, jei pasitaikys didžiulė proga", - pridūrė Emery.

"Įprastai mes galvojame apie jaunus žaidėjus, apie jų galimybes likti su mumis ar nuomos pagrindais žaisti kitoje komandoje. Taip pat galvojame apie futbolininkus, kurie pernai buvo su mumis, ir apie tai, ar mums reikia, jog jie su mumis liktų."

"Šiuo momentu, manau, sudėtis yra pilna. Įsigysime dar vieną žaidėją ar du žaidėjus, jeigu atsiras galimybė. Kitą mėnesį įsigysime žaidėją tik tokiu atveju, jei tai bus didžiulė proga."

Anglijos sostinės ekipa jau šį savaitgalį sužais pirmąsias draugiškas rungtynes prieš "Boreham Wood".