U. Emery: "Pirmos 30 minučių nebuvo geriausios, bet mes progresuojame"

Legendinį Arsene'ą Wengerą vasarą Londono "Arsenal" gretose pakeitęs Unai Emery rodo seniai klubui nebūdingus rezultatus - komanda jau yra iškovojusi 10 pergalių iš eilės.

Pirmadienį įvykusioje dvikovoje U. Emery auklėtiniai rezultatu 3:1 palaužė "Leicester". "Kanonieriai" vis dar yra ketvirtoje pozicijoje, tačiau nuo "Premier" lygos viršūnėje esančios "Man City" ekipos atsiliekama tik dviem taškais.

"Šiandien laimėjome, nes pradėjome žaisti iš visos širdies", - po rungtynių sakė strategas.

"Pirmos 30 minučių nebuvo geros, nes mes negalėjome kontroliuoti įvykių aikštėje. Visgi mes esame laimingi, nes tai yra mūsų progreso dalis. Dabar žinome, kad net ir nežaisdami gero futbolo tam tikrą rungtynių atkarpą galime pakeisti situaciją ir žaisti taip, kaip mokame geriausiai.

Dabar reikalavimai iš mūsų komandos yra kaip niekad aukšti, todėl turime pagerinti savo žaidimo kontrolę. Kaip jau ir sakiau, 30 minučių nežaidėme gerai, tačiau per likusias 60 minučių parodėme kokybišką ir organizuotą futbolą apsupti savo nuostabių sirgalių.

Šis jausmas buvo geriausias šiose rungtynės", - pridūrė U. Emery.

Paskutinį kartą "Arsenal" 10 rungtynių iš eilės buvo laimėjęs 2006-07 metų sezone.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">I...I’d forgotten football could be like this <a href="https://t.co/XfktZa8gaU">pic.twitter.com/XfktZa8gaU</a></p>&mdash; Nooruddean (@BeardedGenius) <a href="https://twitter.com/BeardedGenius/status/1054482242427334656?ref_src=twsrc%5Etfw">October 22, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>