U. Emery: teisėjo klaidos nulėmė pralaimėjimą Madride

Paryžiaus "Saint-Germain" treneris Unai Emery po pralaimėjimo UEFA Čempionų lygoje savo klaidų neįžvelgė ir teigė, kad rungtynių baigtį nulėmė teisėjo klaidos.

Vakar "Santiago Bernabeu" stadione įvyko pirmoji aštuntfinalio akistata tarp Madrido "Real" ir PSG. Svečiai buvo įsiveržę į priekį, tačiau tada "Real" atsakė trimis tiksliais smūgiais ir šventė pergalę rezultatu 3-1.

Į PSG vartus buvo paskirtas 11 metrų baudinys, kai baudos aikštelėje neleistinai su ranka buvo sustabdytas Toni Kroosas, tačiau U. Emery čia neįžvelgė pražangos ir dar pakomentavo kitus epizodus.

"Turiu prieštaringų jausmų", - po rungtynių sakė U. Emery. - Rezultatą jie išlygino po labai ginčytino teisėjo sprendimo. Smulkios detalės šiose rungtynėse mums tikrai nepadėjo pasiekti teigiamo rezultato".

"Teisėjo sprendimai jiems padėjo grįžti į rungtynes. Nemačiau epizodo, bet iš komandos girdėjau, kad Sergio Ramosui turėjo būti skirtas žaidimas ranka baudos aikštelėje.

Jeigu priimi sprendimą dėl pirmo baudinio, turi tą patį padaryti ir dėl antro. Teisėjo darbas yra pamatyti visus epizodus, o jeigu tai 11 metrų baudinys, tu privalai jį skirti. Taip pat manau, kad prieš antrajį įvartį buvo prasižengta prieš Kimpembe.

Nesiteisinu dėl to, tačiau esu įsitikinęs, kad mes galėjome sugrįžti į rungtynes, jeigu ne diskutuotini teisėjo sprendimai", - savo mintis dėstė strategas.

PSG prieš Čempionų lygos nugalėtojus bandys atsitiesti kovo 6-ąją dieną Paryžiuje.