W. Sneijderis apie galimą "Real" iškritimą iš ČL: "Ajax" turi puikius šansus

Wesley Sneijderis mano, kad Madrido "Real" komanda šį sezoną yra pažeidžiama ir Amsterdamo "Ajax" turi realius šansus UEFA Čempionų lygoje.

"Dabar yra puikus laikas "Ajax" komandai. Nematau tokio stipraus "Real", koks jis buvo pastaraisiais metais. "Ajax" yra labai jauna komanda, tačiau daug kas apie ją susidaro neteisingą nuomonę, nes ji turi daug aukštos klasės žaidėjų, kurie žaidžią puikų futbolą", - apie būsimą Čempionų lygos aštuntfinalio porą savo nuomonę išsakė W. Sneijderis.

W. Sneijderiui abi komandos yra puikia pažįstamos – jis praeityje vilkėjo abiejų marškinėlius. Nepaisant to, kad W. Sneijderio akimis šiuometinis "Real" yra susilpnėjęs, jis vis tiek Madrido ekipą laiko favorite prieš "Ajax".

"Jie vis dar yra favoritai, nepaisant to, kaip jiems sekasi šį sezoną. Visgi jeigu "Ajax" komandai pavyktų pasiekti teigiamą rezultatą pirmajame mače, tada "Real" komandai gali iškilti didelės problemos. Tai bus puiki proga pažiūrėti tikrąjį "Ajax" lygį. Nekantrauju sulaukti šių dviejų dvikovų", - tęsė olandas.

"Ajax" šį sezoną Čempionų lygoje tik per plauką nelaimėjo savo grupės. Varžydamiesi su Miuncheno "Bayern" olandai nepralaimėjo nė vienos dvikovos Vokietijos grandui – tiek Miunchene, tiek ir Amsterdamo dvikovos baigėsi lygiosiomis.

"Ajax" savo gretose turi ne vieną jauną talentą, dėl kurių jau dabar "mušasi" visi garsiausi Europos klubai. W. Sneijderis mano, kad "Real" vis dar nėra pakankamai įvertinęs, kokią gerą sudėtį turi "Ajax".

"Komanda yra neįtikėtina. Ir taip, kaip jie žaidžia... Jie turi tokius patyrusius žaidėjus, kaip Blindą bei Huntelaarą. Galbūt jie ir neturi pasaulinio lygio žvaigždžių, tačiau komandoje yra daug puikių žaidėjų. Daug Madrido fanų nieko nežino apie "Ajax". Mano įsitikinimu, jų startinė sudėtis yra labai aukšto lygio", - toliau pagyras savo buvusiai komandai žarstė W. Sneijderis.

Legendinio olando taip laukiama dvikova tarp "Ajax" ir "Real" įvyks vasario 13 dieną, atsakomoji – kovo 5 d.