Z. Zidane'as apie galimą P. Pogba atvykimą į "Real": "Kodėl gi ne?"

Zinedine'as Zidane'as šeštadienį įvykusioje spaudos konferencijoje dar labiau pakurstė kalbas apie galimą Paulio Pogba atvykimą į Madrido "Real".

Ispanijos žiniasklaidoje sklinda kalbos, kad Madrido "Real" rimtai pradėjo galvoti apie P. Pogba kandidatūrą. Pats futbolininkas pripažino, kad neatsisakytų galimybės atvykti į "baltųjų" gretas, o jam simpatijas išreiškė ir Z. Zidane'as.

Strategas nesakė, ar klubas galvoja apie galimybę jį įsigyti, tačiau kalbėdamas apie saugą jam žarstė vien tik pagyras.

"Man labai patinka Pogba. Manau, kad tai nėra kažkokia naujiena. Aš jį pažįstu asmeniškai. Jis yra išskirtinis žaidėjas, kuris daro tai, ką sugeba padaryti tik keletas futbolininkų. Kalbame apie saugą, kuris gali gerai gintis, atakuoti ir dalyvauti kūrybiniame procese. Kaip bebūtų, jis nėra mano žaidėjas. Jis priklauso "Manchester United" ir mes tai gerbiame", – teigė Z. Zidane'as.

Pabaigoje Z. Zidane'as aiškiai užsiminė, kad P. Pogba būtų "Real" akiratyje, jei nuspręstų keisti komandas: "Jis nėra mano žaidėjas, bet jeigu vieną dieną jis nuspręs palikti Mančesterį ir norės atvykti į Madridą, tai kodėl gi ne?"

Kalbėdamas apie savo žaidėjų ateitį, Z. Zidane'as užsiminė, kad nemato jokių požymių, jog Raphaelis Varane norėtų permainų savo karjeroje.

"Galiu pasakyti tiek, kad jis čia yra labai laimingas. Tai jam jau aštunti metai Madride, jis iki šiol atliko fenomenalų darbą. Aš netikiu kitų žmonių istorijomis. Man jis atrodo laimingas ir atsidavęs klubui", – pridūrė prancūzas.