Z. Zidane'as apie "ypatingąjį El Clasico": manau, kad esame pasiruošę

Vyriausiasis Madrido "Real" treneris Zinedine'as Zidane'as džiaugėsi lengva komandos pergale prieš "Sevilla" ir teigė, kad yra pasiruošę principiniam mačui su "Barcelona".

Vakar Ispanijos "Primera" pirmenybėse "Real" rezultatu 4-0 sutriuškino "Sevilla". Balandžio 2-ąją dieną "baltųjų" "Camp Nou" stadione lauks "El Clasico". Nors ir ši kova greičiausiai titului neturės jokios įtakos, tačiau Z. Zidane'as rungtynes apibūdina kaip ypatingas.

"Esu labai patenkintas parodytu žaidimu", - po susitikimo su "Sevilla" kalbėjo Z. Zidane'as. - Turėjome puikią savaitę pasiruošimui. Manau, kad tai buvo geriausias mūsų rungtynės, kai į klubą atvykau aš".

"Demonstruodami tik tokį žaidimą galime šį sezoną padaryti dar daug svarbių dalykų. Žaidėjai tai žino, bet futbole kiekvienos rungtynės gali būti skirtingos.

"El Clasico" visada yra ypatingas. Negalime sustoti ties rungtynėmis su "Sevilla" ir žaidimas dar turi patobulėti. Esame pasirengę šiai dvikovai, tai bus puikios rungtynės", - kalbėjo strategas.

"Real" po pergalės prieš "Sevilla" prie "Atletico" priartėjo iki vieno taško. Z. Zidane'as pritarė, kad pagrindinis jų tikslas yra pralenkti kitą sostinės ekipą.

"Tikslas yra pralenkti "Atletico". Dabar esame daug arčiau, todėl privalome pasinaudoti šia galimybe", - užbaigė Prancūzijos futbolo legenda.