Z. Zidane'as tiki, kad "Real" gali sulaukti stebuklo ir triumfuoti Ispanijoje

Vyriausiasis Madrido "Real" strategas Zinedine'as Zidane'as dalyvavo paskutinėje šio sezono "Primera" spaudos konferencijoje ir prakalbo apie stebuklo laukimą.

Šiandien Ispanijos "Primera" pirmenybėse įvyks paskutinysis 38-asis turas. "Real" nuo lyderių "Barcelona" klubo atsilieka vienu tašku, todėl "baltiesiems" reikia laukti katalonų nesėkmės Granadoje ir, žinoma, patiems įveikti savo oponentus iš La Korunjos.

"Esame susikoncentravę ir galvojame tik apie pergalę prieš "Deportivo". Lengva kalbėti apie "Granada" ir jos šansus prieš "Barcelona", tačiau mūsų dėmesys yra sutelktas tik į rungtynės La Korunjoje", - pasakojo strategas.

"Žinoma, aš svajoju apie šį titulą. Šiame klube esu praleidęs labai daug laiko. Prezidentas man suteikė galimybę treniruoti šią komandą ir aš noriu jai suteikti kuo daugiau džiaugsmo bei atnešti titulų. Padėties šeimininkė yra "Barcelona", todėl mes galime pabandyti laimėti savo rungtynes ir tikėtis gerų žinių iš Granados", - tęsė Z. Zidane'as.

Pabaigoje Z. Zidane'as sulaukė klausimo ir apie savo ateitį karališkajame klube: "Nežinau, ar jau užsitarnavau galimybę tęsti savo darbą šiame klube. Kol kas aš nelaimėjau nieko, todėl nežinau kaip jausiuosi po sezono pabaigos. Noriu tik pasakyti, kad iki šiol atliktas komandos darbas yra fenomenalus. Mūsų laukia du finalai, kuriuose lauksime sėkmės."

Tiek "Barcelona", tiek "Real" savo paskutines rungtynes Ispanijos pirmenybėse šiandien sužais 18 valandą Lietuvos laiku.