Z. Zidane'o žvilgsnis krypsta į "Juventus" superžvaigždę © JumpStory nuotr.

Vyriausiasis Madrido "Real" treneris Zinedine'as Zidane'as vasarą ketina galiausiai užbaigti Turino "Juventus" saugo Paulio Pogba spėliojimus dėl ateities.

Madrido dienraštis "Marca" teigia, kad 22-ejų metų Prancūzijos rinktinės saugas yra Zizou prioritetas. "Real" strategas nori saugo kaip būsimos Luka Modričiaus pamainos. Z. Zidane'as įsitikinęs, kad P. Pogba būtų pats tinkamiausias futbolininkas ateityje pakeisti kroatą.

Vis dėlto "Real" gali susidurti su pagrindiniais dviem barjerais - aukšta futbolininko kaina ir kitų komandų konkurencija. Teigiama, kad "Juve" už prancūzą prašys nuo 100 iki 120 milijonų eurų, o "baltieji" už saugą sutiktų mokėti ne daugiau kaip 80 mln. eurų.

Dėl talentingo futbolininko į kovą yra įsitraukę ir dar du klubai, tai - "Manchester City" su "Barcelona". Pats P. Pogba svarsto galimybę dirbti kartu su Josepu Guardiolu, tačiau futbolininkas taip pat žavisi Prancūzijos futbolo legenda Z. Zidane'u ir gali nepraleisti progos treniruotis kartu su tautiečiu.

Šį sezoną P. Pogba "Juventus" gretose sužaidė 35 rungtynes, pelnė šešis įvarčius ir atliko devynis rezultatyvius perdavimus.