"Žalgiris" praras ir kapitoną?

A lygos vicečempionas Vilniaus "Žalgiris" kitų metų sezoną gali būti neatpažįstamai pasikeitęs. Panašu, kad, kaip ir po 2017-ųjų metų sezono, Vilniaus komandos sudėtyje bus labai daug permainų, rašo sportas.info
 
Iš karto po sezono "Žalgiris" atsisveikino su penkiais futbolininkas: brazilu Marquinhosu, nigeriečiu Louisu Ogana, slovaku Tomašu Malecu, čiliečiu Diego Oyarzunu ir lietuviu Dominyku Kodziu.
 
Neseniai komandą paliko senegalietis Mamadou Mbodjis ir kroatas Slavko Blagojevičius. Afrikietis pasirašė sutartį su Azerbaidžano Baku "Neftci" klubu, o saugas iš Balkanų - su Valdo Dambrausko treniruojama Rygos RFS.

Paliko "Žalgirį" ir vienas trenerių Rolandas Džiaukštas. Nepatvirtintais duomenimis, jo keliai taip pat suka į RFS klubą.
 
Kur kas mažiau nei palikusių klubą yra jį papildžiusių. „Žalgiris“ kol kas pranešė apie vieną naujoką - "Palangoje" žaidusį jauną puolėją Simoną Urbį. Gali būti, kad Vilniaus klubas netrukus atsisveikins ir su savo kapitonu.
 
Austrijos žiniasklaida rašo, kad šios šalies ir Slovakijos pilietybę turintis saugas Tomašas Šimkovičius gali grįžti į Austriją.
 
"Man patinka ir miestas, ir klubas, mano sutartis galioja dar metus, bet gali būti, kad žiemą teks iš čia išvykti", - cituojamas 31 metų "Žalgirio" žaidimo dirigentas.

sportas.info