"1000 eurų iššūkis". R. Vyšniauskas: H. Kane'as šiame čempionate sieks auksinio batelio

Rusijoje startavo planetos futbolo pirmenybės, kuriose dalyvauja stipriausi visų žemynų atstovai.

Portalas "EuroFootball.lt" kviečia skaityti "Viasat Sport Baltic" ir TV3 komentatoriaus Ryčio Vyšniausko prognozes bei dalyvauti "1000 eurų iššūkyje".

TV žurnalistas pateiks įdomiausių rungtynių prognozes ir už įvykį bus statoma tam tikra suma, o pasibaigus futbolo fiestai bus skaičiuojama, kiek jam pavyko padidinti pradinius 1000 eurų.

Dabar turima suma - 929 Eur (minusavus naujausią statymą)


Anglija - Belgija

„Šiandien turiu labai sunkią užduoti – išsirinkti statymą iš Anglija – Belgija rungtynių. Pats tikrai ilgai sukau galvą, ką iš čia galima pasiūlyti. Kalbant ryte neįmanoma pasakyti, ar galės varžovus rinktis Anglija ir Belgija ir iš ko galės rinktis savo aštuntfinaliuose. Sunku prognozuoti su kokiomis sudėtimis žais ir ką žais šiandien aikštėje.

Taigi statymą pasirinkau tokį, manydamas, kad Harry Kane‘as žais labai intensyviai dėl auksinio batelio šiame čempionate. Šiose rungtynėse, kurios mažai ką lemia, startinėje sudėtyje, manau, kad bus H. Kane‘as ir jis medžios savo įvartį. Ir viskas yra labai paprasta. Tad statau 30 eurų, kad H. Kane‘as įmuš įvartį (2,1 koeficientas). O kaip pasibaigs šios rungtynės, tai net neįsivaizduoju“, - teigė R. Vyšniauskas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...