A. Conte: "Napoli" sudėtis yra antra geriausia visoje "Serie A"

Milano "Inter" trečiadienį nesėkmingai pradėjo kovą Italijos taurės pusfinalyje ir pirmosiose rungtynėse namuose 0:1 turėjo pripažinti "Napoli" ekipos pranašumą.

Po pralaimėjimo Milano ekipos strategas Antonio Conte kalbėjo apie žaidėjų nuovargį po intensyvaus derbio sekmadienį bei pripažino, kad "Inter" dar turi nueiti ilgą kelią, jog taptų elitine komanda.

"Derbis sekmadienį iš mūsų pareikalavo labai daug jėgų, ypač psichologinių. Sudėtyje atlikau penkis pakeitimus, tačiau reikia suprasti, kad "Napoli" yra labai gera komanda, kuri šį sezoną nukovė tokias ekipas kaip "Juventus", "Lazio" ar "Liverpool".

Drįsčiau teigti, kad "Napoli" sudėtis yra antra geriausia visoje "Serie A" ir nusileidžia tik "Juventus".

Gennaro Gattuso pasirinko protingą taktiką ir varžovai daugiau laiko gynėsi bei ieškojo progų kontratakose. Mes turėjome progų ir, manau, nusipelnėme bent lygiųjų.

Mūsų kelionė dar tik prasideda ir mes tikrai nesame tokio pajėgumo kaip komandos, kurios jau ilgus metus laikosi aukščiausiame lygyje. Tokius pralaimėjimus turime išnaudoti tobulėjimui", - bendraudamas su "Rai Sport" kalbėjo A. Conte.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...